Web Analytics Made Easy - Statcounter

وی با بیان اینکه البته سرمایه عظیمی به سمت این مال‌ها رفته و سوق پیدا می کند، و بانک ها هم برای آن وام می دهند، افزود: قاچاق و واردات به دلیل دلار ارزان رخ می دهد؛ امروز باید نرخ دلار 12 هزار  تومان باشد، اما را چهار هزار تومان به فروش می‌رسد و و این مال، اماکنی هستند که به راحتی می توانند کالاهای وارداتی و قاچاق را بفروشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این استاد اقتصاد دانشگاه ادامه داد: البته مال‌ها، به فرهنگی ملی هم آسیب وارد می کنند، مثلا معماری ایرانی- اسلامی و بازار سنتی ایران  با آن همه رنگ ها و معماری زیبا؛ امروز شاهد یک فضا بزرگ (مال‌ها و پاساژها) هستم و آن را نشان می دهند.

رزاقی با بیان اینکه ریشه مشکلات به نوع مدیریت دولت بر می گردد، گفت: مگر جلو گیری از قاچاق کالا کار سختی است، نه؛ عوامل اصلی قاچاق کدامند؛ یا همین موسسات و مال ها که کدام  بانک ها به آنها پول می دهند؛ آیا اینها افراد معمولی هستند، که نیستند.

رزاقی تصریح کرد: دارای یک درد اقتصادی هستیم و آن این است که مدیران اختیارات زیادی می خواهند، البته اختیار زیادی هم دارند، اما از  از روسای جمهور از زمان آقای هاشمی رفسنجای تا کنون و  از آقای روحانی تا سطوح مدیریت پایین، هیچ‌گونه مسوولیتی در مورد رفتار مدیریتی خودشان  ندارند و هیچ نظارتی روی عملکرد اینها نیست.

وی با اشاره به نقش نظارتی مجلس، گفت:  خود مجلس هم جزی از اینها است و این درد اقتصاد ایران است که انواع نابسامانی‌ها بروز می کند و وقتی بروز کرد یک مجموعه  انحطاطی اقتصاد ملی ایجاد خواهد شد که متاسفانه اکنون شاهد آن هستیم.

وی اضافه کرد: امروز جامعه به خرید کالای خارجی و یا ماشین میلیاردی  افتخار می کند که درواقع برخی از همین افراد، اعضای عالی مدیریت اجرایی و غیر اجرایی کشور هستند و منشا این موارد را به راحتی می توان پیدا کرد، ولی دولت تمایل برای شناسایی ندارد و نمی خواهد این اقدام را انجام دهد.

وی در مورد مدیریت مال ها و آسیب هایی که به اقتصاد ملی وارد می کند، بیان کرد:  از مال ها سود آن حتی مالیات هم گرفته نمی شود؛ امروز موسسات خصوصی 50 هزار میلیارد تومان به بانک مرکزی  بدهکارند و این پول را گرفته و پس ندادند و نمی دهند یا موضوع صندوق ذخیره فرهنگیان که 15 هزار  میلیارد تومان است و  برادر آقای رئیس جمهور گرفتند و  حیف میل  کردند که آقای روحانی در مورد آن می گوید اینها معوقه است و اختلاس نیست؛ این موارد نمونه کوچکی از مشکلات هستند.

وی تصریح کرد: برای حل مشکل و وضعیت کنونی، کار خیلی ساده و  آن آوردن آدم های جهادی بر سرکار است، افرادی که به خود ایمان داشته باشند و به خودشان فکر نکنند؛  از افرادی هم کم نداریم، ممکن است در را کار، بلد نباشند، اما یاد خواهند گرفت، مانند صنایع  دفاع و هسته ای که آقای روحانی آن را به باد داد.

وی افزود: یکی از دلایل ایجاد مشکلات که امروز به این مرحله رسیدیم و در همه بخش ها بروز می کند و  مثل یک ویروس سرطانی در هر جایی  از بدن ممکن است خود را نشان دهد، بحث مدیریتی است که مدیران در ایران اختیار بی نهایت دارند  و در این مورد یکی از کشورهای استثنا هستیم، زیرا هیچ نظارتی بر آنها وجود ندارد و مجلس به عنوان دستگاه ناظر؛ نظارت نمی کند.

وی با اشاره به ایجاد مراکز تجاری و مال ها، عنوان کرد: اگر  دولت بخواهد می تواند بر آنها نظارت کند تا محلی برای فروش کالای قاچاق نشود و در صورت فروش کالای خارجی، از آنها مثلا مالیات دریافت کند، زیرا این مجتمع ها بزرگ را به راحتی می توان  کنترل کرد، زیرا همه در یک جای معین قرار دارند و می توان مجبورشان کرد تا اطلاعات مالی خود را بدهند.

وی ادامه داد: البته مسائل دیگری هم وجود دارد که ربطی به موضوع مالی ندارد و آن مسئله فرهنگ زدایی ملی است که عوامل مختلفی دارد که یکی هم همین مال هستند که مسلما خطر ساز بوده و شرایطی فراهم می کنند که از تولید داخل و فرهنگ ملی خود غافل و  به آن توجه نکنیم و بی اعتنایی بیشتر شود.

وی در مورد اینکه سیاست گذاری دولت ها در حمایت از این مال ها و آسیب زدن به تولید ملی، گفت: موضوع مدیریت و سیاست گذاری که باید نظارت کنند، وجود ندارد، مثلا چرا قاچاق کالا به این نسبت و به وفور چه ازمبادی رسمی و چه غیررسمی انجام می شود، آیا قابل کنترل نیست؛ البته یکی از دلایل آن سود زیادی است که در این کار وجود دارد.

به گفته وی، یک تولید کننده اخیرا گفته بود اگر کالایی را بخواهیم در داخل از ابتدا تا انتها تولید کنیم نسبت به اینکه برای، قطعا آن را وارد و مونتاژ کنیم، سودمان یک پنجم می شود؛ یعنی مونتاژ (بدترین نوع تولید) 5 برابر بیشتر از تولید کامل یک کالا در داخل است؛ کدام فرد و تولید کننده ای هست که این کار را انجام ندهد.

وی یکی از دلیل را دلار ارزان حاصل از صادرات نفت خام و پتروشیمی دانست و گفت: قیمت گذاری که انجام می دهیم به نفع تولید کنندگان خارجی است نه ایرانی و امروز وارد کنندگان و برخی تولید کنندگان انواع و اقسام شگردها را هم بلد هستند تا مالیات ندهند یا واردات به صورت قاچاق انجام می شود که مالیات و حق ورودی نمی دهند؛ در حالی که تولید کننده داخلی  زیر تیغ است و به شکل های مختلف آن را کنترل می کنیم.    

 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۸۲۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین

اورنگ شیخ بیگلو مدیر درمان تامین اجتماعی قزوین گفت: مراکز درمانی تابعه مدیریت درمان تامین اجتماعی استان قزوین شامل ۲ بیمارستان پلی کلینیک و هفت درمانگاه شامل سینا، شهید بهشتی، حمدالله مستوفی، اقبال آذر، دهخدا، نبی اکرم، قائم و پلی کلینیک است.

این مسئول با اشاره به انجام طرح‌های مختلف غربالگری در این مراکز، بیان کرد: غربالگری کولورکتال یا روده بزرگ، برست یا پستان، کانسر سرویس یا سرطان دهانه رحم، قلب نوزاد، دیابت و فشار خون در کلینیک‌های مراکز تابعه طرف قرارداد تامین اجتماعی به انجام می‌رسد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین یادآورشد: ۱۱ هزار و ۷۵ نفر در غربالگری روده بزرگ در سال گذشته شرکت داشتند که از این تعداد هشت مورد مثبت گزارش شد و پیگیری درمان این تعداد بیمه شده در حال انجام است و هفت هزار و ۶۲ شهروند غربالگری پستان شدند که از این نیز ۱۸ مورد مشکوک شناسایی و پیگیری لازم در خصوص درمان بیماری و ارجاع به متخصص زنان صورت گرفت.

وی ادامه داد: همچنین در غربالگری سرطان دهانه رحم نیز سه هزار و ۳۵۶ نفر شرکت کردند که ۱۱ مورد مشکوک مورد بررسی قرار گرفت و غربالگری قلب نوزادان که در بیمارستان رازی قزوین کلید خورده و از نیمه دوم سال گذشته نیز در بیمارستان تامین اجتماعی تاکستان انجام شد، طی سال گذشته در مجموع سه هزار و ۴۴۰ نوزاد غربالگری شدند که ۱۷۶ مورد مشکوک گزارش شد و آزمایش و پیگیری‌های لازم در این خصوص انجام شد.

به گفته شیخ بیگلو، ۱۶ هزار و ۹۰۰ بیمار در غربالگری دیابت و فشار خون در کلینیک‌های مراکز تابع استان ویزیت شدند که ۵۳۵ مورد دیابتیک مورد شناسایی قرار گرفتند.

این مسئول در خصوص تجهیزات پزشکی مراکز تامین اجتماعی قزوین نیز اظهار کرد: سال گذشته همچنین ۱۴۲ میلیارد ریال اعتبار جهت خرید تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای در اختیار استان قرار گرفت که همه این اعتبارات جذب شد و ۱۶۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار نیز جهت خرید سی تی اسکن شهرستان تاکستان در اختیار این مدیریت قرار گرفت و هم اکنون از لحاظ استقرار تجهیزات پزشکی در شرایط مناسبی به سر می‌بریم.

وی در خصوص تبدیل وضعیت پزشکان، تاکید کرد: ۲۳ پزشک در سال گذشته حائز شرایط تبدیل وضعیت بودند که ۱۸ نفر آنها به وضعیت رسمی تبدیل شدند.

شیخ بیگلو افزود: در حال حاضر مشکلی که با آن مواجه هستیم این است که پزشکان تمایلی به همکاری با مراکز تابعه این مدیریت در حاشیه قزوین و دور از مرکز را ندارند و این مدیریت آمادگی لازم برای جذب متخصص و پزشک عمومی در مراکز درمانی خارج قزوین را دارد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین بیان کرد: این مدیریت آماده عقد قرارداد با پزشکان متخصص گوش و حلق و بینی، پوست و مو، دندانپزشک، جراح مغز و اعصاب است.

تعداد اعمال جراحی انجام شده در بیمارستان تامین اجتماعی شهرستان تاکستان طی سال گذشته پنج هزار و ۱۲۷ مورد و در بیمارستان رازی قزوین نیز ۱۴ هزار و ۳۲۸ عمل بود و در حوزه ویزیت پزشک نیز طی این مدت در بیمارستان تاکستان ۲۴۳ هزار و ۹۹۰ مورد و در بیمارستان رازی قزوین هم ۴۲۵ هزار و ۷۳۸ بیمار طی این مدت ویزیت شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • در تهران دیگر به ریال و تومان خانه نمی‌فروشند | بیت‌کوین بده خانه بخر! | رونمایی از پدیده عجیب خرید و فروش مسکن در تهران + جزئیات
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • محکومیت ۶ میلیاردی قاچاقچی کالا دراصفهان
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • مردم چشم انتظار عملیات وعده صادق در عرصه اقتصاد هستند
  • کشف ۲۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در قم/ ۸ قاچاق‌بر دستگیر شدند
  • کشف ۲۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در قم
  • شناسایی ۲ انبار کالای قاچاق در غرب تهران
  • کشف ۲۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق طی ۴۸ ساعت گذشته در قم