Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه رسیدگی به اتهامات متهمان اخلال در نظام پولی کشور به ریاست قاضی موحد در شعبه اول دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم اقتصادی برگزار شد.

در ابتدای جلسه قاضی موحد گفت: دو تن از متهمان که با قرار بازداشت موقت از 97.5.30 در زندان به سر می‌بردند تحت مراقبت مأمورین به دادگاه انتقال یافته‌اند.

اخذ ۴۴۶ میلیون دلار ارز دولتی به بهانه واردات ورق استیل و فروش در بازار آزاد

حسب گزارش 4 تن از متهمان متواری هستند و به علت نامعلوم بودن مکان‌شان امکان ارسال احضاریه وجود نداشت و پس از انتشار در روزنامه کثیرالانتشار حکم برای آنان صادر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر اساس گزارش متهم ردیف اول در مراحل مختلف جهت واردات ورق استیل و اقلام دیگر از چندین بانک 446 میلیون و 5 هزار و 332 دلار ارز دولتی دریافت کرده است که جزئیات آن توسط نماینده دادستان بیان می‌شود.

قاضی موحد افزود: متهم ردیف اول با تهیه مدارک جعلی ارزها را در بازار آزاد به فروش رسانیده است. وی در یک مرحله با همکاری همکاران خود 201 میلیون  دلار ارز 4200 تومانی اخذ و ثروت‌اندوزی کرده است و هیچ کالایی وارد نکرده است. هویت متهمین در پرونده محرز است و نیازی به استعلام ندارد.

در ادامه جلسه نماینده دادستان افزود: قربانعلی فرخزاد زرین فرزند موسی متولد 1332 ، باسواد،‌ متأهل، شیعه ایرانی، ساکن تهران و فاقد سابقه کیفری است. این متهم از 97.5.30 بازداشت و متهم به اخلال در نظام پولی به صورت عمده شد.

نماینده دادستان عنوان کرد: تیمور عامری برکی، فرزند اکرم‌خان، متولد 1337، باسواد، متأهل، شیعه ایرانی، ساکن تهران و فاقد سابقه کیفری است که از تاریخ 97.8.29 به دلیل معاونت در اخلال ارزی به صورت شبکه‌ای و سازمان‌یافته در حد کلان متهم شد.

همچنین علیرضا عامری برکی که متواری است نامش در پرونده وجود دارد.

پرداخت سود ۲ میلیاردی به یک واسطه/ پای یک شرکت ترکیه‌ای در میان است

نماینده دادستان در جلسه رسیدگی به اتهامات متخلفان ارزی، اظهار داشت: علیرضا عامری متواری به جرم مشارکت در اخلال در نظام ارزی به صورت سازمان‌یافته، تیمور عامری به جرم اختلال در نظام ارزی و دریافت 320 میلیون و 662هزار و 301 هزار دلار، حمیدرضا برکی فرزند تیمور متواری، به جرم مشارکت در اخلال در نظام ارزی و دریافت 20 میلیون دلار ارز دولتی، مکی سلطانی متواری، مشارکت در اخلال نظام ارزی به صورت سازمان یافته و دریافت 300 میلیون دلار ارز دولتی،‌محمد وکیلی فرزند مصطفی به جرم قاچاق ارز به مبلغ 320میلیون و 362 هزار و 201 دلار از جمله متخلفانی هستند که جهت اخلال در نظام مالی و اقتصادی کشور به اتهامات آنها رسیدگی خواهد شد. 

وی افزود: قربانعلی فرخزاد به بهانه واردات ورق استیل ارز دولتی دریافت کرده است.

متهم در اظهارات خود بیان کرده با فردی به نام علی قاسمی آشنا شده تا نامبرده مبلغ ریالی ارز را تامین کند.

فرخزاد اظهار داشته است که با همکاری علی قاسمی اقدام به تهیه پرفرم از یک شرکت ترکیه‌ای کرده و پس از ثبت سفارش کالا قاسمی کارهای تخصیص ارز را انجام دهد. 

وی افزود: قاسمی از بانک ریال دریافت می‌کرده و در اختیار فرخزاد قرار می‌داده است و پس از فروش ارزهای دولتی در بازار مبلغ یک میلیارد و 900 میلیون تومان به فرخزاد پرداخت کرده است که 20 درصد سود فروش ارز دولتی در بازار بوده است. 

سود صدها میلیاردی متهمان از فروش ارز دولتی در بازار آزاد

 نماینده دادستان در جلسه رسیدگی به اتهامات اخلال‌گران نظام ارزی درخصوص اتهامات وارده به متهم فرخزاد توضیح داد: براساس اعلام سازمان اطلاعات سپاه سود فروش ارز دولتی توسط این افراد 10 میلیارد تومان برآورد شده است و علی قاسمی که با همکاری متهم اقدام به اخلال در نظام ارزی کرده متواری است. 

وی افزود: فرخزاد با همدستی متهم پروفرم صوری شرکت ترکیه‌ای را تهیه و توسط آن ارز دولتی دریافت کرده و در بازار آزاد فروخته ا ست. 

نماینده دادستان افزود: پس از دریافت سود فروش ارز دولتی در بازار متهم پس از گذشته 4 ماه دوباره تصمیم می‌گیرد در مرحله دوم از بانک اقتصاد نوین مبلغ بیشتری را دریافت کند به طوری که در تیر ماه از بانک اقتصاد نوین مبلغ 98 میلیون و 122 هزار و 240 دلار ارز دولتی دریافت می‌کند بدون اینکه اقدام به واردات کالایی کرده باشد. 

وی گفت: فرخزاد با همکاری امیر اسدبیگی اقدام به دریافت این مبالغ کرده و به اسدبیگی وکالت می‌دهد که کارت بازرگانی را در اختیار او قرار دهد و اسدبیگی نیز تحت تعقیب قضایی قرار دارد. 

نماینده دادستان توضیح داد: اسدبیگی با تهیه پرفرم صوری اقدام به واردات نوشابه و ام‌دی‌اف می‌کند و ارز دولتی دریافتی را به حساب فرخزاد واریز می‌کند که ارزهای دولتی در بازار آزاد فروخته شده و اسدبیگی سهمقربانعلی فرخزاد را پرداخت می‌کند. 

وی خاطرنشان کرد: فرخزاد اعلام کرده که اسدبیگی مبلغی بین 7 تا 10 میلیارد را طی دو مرحله چک به وی پرداخت کرده است که سود حاصل از فروش ارز دولتی 350 میلیارد و 612 میلیون تومان بوده است که فرخزاد 30 درصد آن را دریافت کرده و 70 درصد در اختیار اسدبیگی است که وی متواری شده است. 

ماجرای اختلاف یکی از مدیران سابق حراست بانک مرکزی و متهمان

نماینده دادستان در جلسه رسیدگی به اتهامات اخلال‌گران نظام ارزی توضیح داد: متهم قربانعلی فرخزاد با توجه به تجارب قبلی اخلال در نظام اقتصادی برای بار دیگر تصمیم به استفاده از ارز دولتی و فروش آن در بازار آزاد می‌کند.

وی ادامه داد: متهم از تاریخ 5 بهمن ماه 96 تا 5 تیر ماه 97 با تهیه پروفرم جعلی مبلغ 320 میلیون و 642 هزار و 201 دلار با همکاری صرافی تیمور عامری دریافت می‌کند. 

نماینده دادستان گفت: متهم از سال 94 از طریق مدیران بانک مرکزی با تیمور عامری آشنا شده است که تیمور عامری از مدیران حراست بانک مرکزی بوده است.

وی ادامه داد: این فرد پس از بازنشستگی اقدام به تاسیس یک صرافی مهم کرده و به عنوان کارگزار بانکی در آنجا مشغول به کار بوده است. 

وی افزود: پس از مدتی بین فرخزاد و عامری و فرزندان آنها اختلافاتی بوجود می‌آید که علی قاسمی اقدام به دریافت ارز دولتی می‌کند. 

نماینده دادستان گفت: طی جلساتی که بین عامری و فرخزاد و مکی سلطانی بوده قربانعلی فرخزاد جهت ثبت سفارشات و استفاده از حساب بانکی به دو تن دیگر وکالت می‌‌دهد و اقدامات بانکی و ثبت سفارش توسط ‌آنها انجام می‌شود. 

انتقال ارزهای دولتی به امارات/تقسیم سهم متهمان پس از فروش ارز

در ادامه جلسه رسیدگی به اتهامات متهمان به اخلال در نظام پولی کشور، نماینده دادستان تهران در ادامه سخنان خود گفت:‌ علیرضا عامری و عوامل وی در صرافی عامری اقدام به تهیه پروفرم‌های جعلی کردند که دراختیار مکی سلطانی قرار گرفت.

وی ادامه داد: ارزهای دولتی به کشور امارات منتقل شد و دراختیار محمد وکیلی قرار گرفت که این شخص اقدام به فروش ارزهای دولتی کرد و سهم‌های متهمان را در خارج از کشور به صورت درهم نگهداری می‌کرد.

نماینده دادستان تهران گفت: متهم از محل مبالغ واریزی برای خرید ارزهای دولتی در مراحل دوم و سوم اقدام می‌کرد، به طوری که قربانعلی فرخزاد مبلغی بالغ بر ۳۰۰ میلیون دلار ارز دولتی دریافت و در بازار اقدام به فروش آن کرد.

وی در ادامه افزود: در خرداد ۹۷ تیمور عامری طی جلسه‌ای با قربانعلی فرخزاد از وی می‌خواهد به جای علیرضا عامری و مکی سلطانی با شخص حمیدرضا عامری همکاری کند. حمیدرضا عامری امورات بانکی مربوط به ایثار متهم را دراختیار گرفته و اقدام به دریافت حواله‌های ارزی کرد.

نماینده دادستان تهران گفت:‌‌کارت بانکی قربانعلی فرخزاد دراختیار حمیدرضا عامری قرار می‌گیرد که مبلغ ۱۶ میلیون یورو ثبت سفارش انجام می‌دهد و ۲۰ میلیارد تومان به قربانعلی فرخزاد رسید. همه اقدامات در صرافی تیمور عامری انجام می‌شد و مکی سلطانی با سفارش تیمور عامری حساب قربانعلی فرخزاد را دراختیار گرفت. 

نماینده دادستان اظهار کرد: تیمور عامری اقدام به تهیه پروفرم‌های دولتی و دریافت ارز کرد و تصمیم گرفت حمیدرضا عامری را وارد بازی کند. 

سود ۲۰۶ میلیاردی یک متهم/ خرید بخشی از ماشین سازی تبریز با پول بیت المال

نماینده دادستان تهران در ادامه جلسه رسیدگی به اتهامات متهمان به اخلال در نظام ارزی کشور گفت: سودی که از محل فعالیت‌ها عائد عامری شد، مبلغ هنگفتی بود.جریان فروش ارزهای دولتی در اختیار گرفته و شبکه عامری راه‌اندازی شد.

وی ادامه داد: متهم علیرضا و حمیدرضا عامری از بازگشت به کشور خودداری می‌کنند و مکی سلطانی نیز از کشور متواری می‌شود. تیمور عامری با فراری دادن فرزندان خود توسط قربانعلی فرخزاد اقدام به مدیریت کردن فرزندان خود کرد و زمانی که جریان فساد آشکار شد، تیمور عامری در جریان بازجویی از موارد موجود اظهار بی‌اطلاعی کرد و متهمان را فرزندان خود خطاب می‌کند. 

وی گفت: طبق گزارش سازمان اطلاعات سپاه، سود حاصل از فروش ارزهای دولتی ۷۰۲ میلیارد تومان عنوان شد که سهم قربانعلی فرخزاد ۲۶۰ میلیارد تومان بود، از این مبلغ بخشی برای ماشین‌سازی تبریز، ۴۵ میلیارد تومان برای خرید شرکتی در تبریز، ۳۰ میلیارد تومان برای خرید شمش، ۳۰ میلیارد تومان دیگر برای خرید لوله و ۵ میلیارد نیز برای تعمیرات هزینه شد که این اموال از بیت‌المال عائد شدند.

نماینده دادستان تهران اظهار کرد: با توجه به اینکه محمد وکیلی فروش ارزها را برعهده داشته است، بنابراین وی ابتدا سهم خود را از محل فروش ارزهای دولتی دریافت کرده، سپس سود ریالی حاصل شده بین قربانعلی فرخزاد و سایر متهمان تقسیم شد. با توجه به بدهی‌های قربانعلی فرخزاد، این شخص در سال ۹۶ و ۹۷، ۳۲۰ میلیون دلار ارز دولتی از بانک دریافت و با سود حاصل اقدام به خرید املاک و کارخانجات دولتی کرد.

وی ادامه داد: با عنایت به اظهارات قربانعلی فرخزاد دایر بر فروش ارزهای دولتی در بازار آزاد بدون واردات و خرید ماشین‌سازی تبریز از دادگاه تقاضا دارم که شهادت آقای محمد شهادت در دادگاه اخذ شود. ردیابی ۲۵ حساب قربانعلی فرخزاد انجام شد و استعلام از بانک مرکزی در مورد میزان ارزهای اقتصاد پیدا کرده به این شخص توسط بانک‌ها صورت گرفت و همچنین استعلام بانک توسعه تعاون و اداره گمرک وجود دارد. براساس بررسی‌ها جرائم ارتکابی در تهران تحقق یافته که برای وی از دادگاه درخواست کیفر دارم و رد مال به قیمت روز مورد تقاضا است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: زندان ارز واردات دلار شیعه جرم اقتصاد نوشابه چک بانک مرکزی بازنشستگی یورو بازی پول گمرک ارز بانک مرکزی پول دلار گمرک قاضی موحد اخلالگر بازار ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۹۷۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴متهم اصلی در پی مفقود شدن یسنا دستگیر شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدجواد میردوستی اظهار کرد: درپی مفقودی دختر بچه چهارساله کلاله‌ای کار جست وجو در دستور کار پلیس و دستگاه قضا قرار گرفت که تا کنون توانستیم چهار نفر را به عنوان متهم اصلی دستگیر کنیم.

وی با اشاره به اینکه یکی از متهمان پس از بازجویی با صدور قرار بازداشت موقت، راهی زندان شد، افزود: سه متهم دیگر این پرونده فعلاً در پلیس آگاهی برای بازجویی تحت نظر هستند و پس از تکمیل تحقیقات در مورد آنها تصمیم قانونی اتخاذ خواهد شد.

دادستان کلاله‌ای گفت: بعضی از افراد بازداشتی جز افرادی هستند که پیش از پیدا شدن یسنا، با دستور بازپرس پرونده به عنوان مظنون به پلیس آگاهی احضار شده بودند.

وی یادآور شد: انگیزه متهمان از ربودن این کودک پس از تکمیل تحقیقات اطلاع رسانی خواهد شد.

یسنا کودک کلاله‌ای بود که یکشنبه هفته گذشته مفقود شد و پس از ۵ روز جست و جو روز پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت در سلامت کامل پیدا شد.

کد خبر 6096528

دیگر خبرها

  • وارد نشدن خسارت به گندم کشاورزان خوزستانی در مراکز خرید روباز
  • دستگیری ۴ متهم اصلی پرونده  مفقودی یسنا کودک کلاله ای
  • دستگیری ۴ متهم اصلی ربایش "یسنا" در دشت کلاله
  • بازداشت 4 متهم اصلی پرونده گم شدن یسنا
  • دستگیری ۴ متهم اصلی پرونده مفقودی «یسنا»
  • ۴متهم اصلی در پی مفقود شدن یسنا دستگیر شدند
  • دستگیری ۴ متهم اصلی ربایش "یسنا"
  • دستگیری ۴ متهم اصلی پرونده مفقودی یسنا
  • دستگیری ۴ متهم ‌اصلی ربایش یسنا
  • دستگیری ۴ متهم اصلی پرونده مفقودی یسنا کودک کلاله‌ای