Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارخانه کاشی طوس قوچان که در سال‌های اخیر با مشکلات فراوانی روبه‌رو بوده، پس از تعطیلی چندین ماهه دوباره روند تولید را آغاز کرده است.

از این رو خبرنگار ما به همراه جمعی از مسئولان شهرستان قوچان از این واحد صنعتی بازدید کردند و در جریان روند تولید و مشکلات آن قرار گرفتند. نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی در جلسه‌ای که در محل کارخانه کاشی طوس قوچان با حضور مدیران دستگاه‌های خدمات‌رسان تشکیل شده بود، گفت: در این شرایط تحریم که تأمین قطعات غیرممکن یا بسیار سخت است، بانک‌ها با توقیف ماشین‌آلات واحدهای بدهکار صنعتی بزرگ مانند هپکو اراک و چوب مازندران، همه فعالیت آن‌ها را متوقف کرده و این موضوع سبب نفوذ شبکه شرخرها برای خرید ماشین‌آلات این واحدها و سپس اوراق و فروش قطعات آن‌ها در داخل یا خارج کشور شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هادی شوشتری افزود: به منظور دریافت تسهیلات برای کارخانه کاشی طوس قوچان جلسات متعددی با بانک عامل این واحد صنعتی برگزار کردیم که متأسفانه سرپرستی بانک عامل در استان همکاری لازم را با این واحد صنعتی انجام نداد و برای تهیه سرمایه در گردش و پرداخت معوقات با تغییر بانک عامل، در حال رایزنی برای دریافت ۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی برای آن هستیم.

حجت‌الاسلام ابوالفضل آذری، رئیس دادگستری شهرستان قوچان نیز در این جلسه گفت: در حال حاضر در اجرای احکام دادگستری ۱۹۲ پرونده درخصوص بدهی کارخانه کاشی طوس به کارگران وجود دارد با تفاهمی که با کارگران صورت پذیرفت، بدهی آن‌ها در حال پرداخت است و در حال حاضر تنها پرونده دو نفر در اجرای احکام در حال پیگیری است. وی افزود: اگر واحدهای صنعتی اقدام به اشتغال‌زایی کنند شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه خواهیم بود، چرا که در حال حاضر عامل اصلی ۹۰ درصد پرونده‌های موجود در دادگستری، بیکاری است که با ایجاد اشتغال شاهد کاهش جرایم خواهیم بود.

آذری تصریح کرد: اگر قرار بر حمایت از تولید ملی است، باید همه با هم به رونق تولید کمک کنیم، اما در برخی از پرونده‌ها شاهدیم بانک‌ها با توقیف اموال واحدهای صنعتی، این تجهیزات را به دلیل ناآگاهی به ارزان‌ترین شکل به‌عنوان ضایعات به فروش می‌رسانند، این در حالی است که در برخی از پرونده‌ها شاهد عدم کارشناسی درست قیمت‌ها بوده‌ایم. چندین جلسه نیز با بانک‌ها در قالب کارگروه حمایت از تولید داشته‌ایم و اعلام کرده‌ایم که بانک‌ها با توقیف کارخانه به طلب خود نمی‌رسند و باید با واحدهای صنعتی تعامل داشته باشند  تا روند تولید ادامه پیدا کند.

شایان ذکر است روزنامه قدس تاکنون گزارش‌های متعددی در خصوص مشکلات این واحد صنعتی به چاپ رسانده است.

منبع: روزنامه قدس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: خرید و فروش ماشین آلات صنعتی شرخری صنایع بدهکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۶۲۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نساجی یزد

سیزدهمین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات و محصولات صنعت نساجی و پوشاک استان یزد با ارائه جدیدترین دستاوردهای این صنعت برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، استان یزد یکی از قطب‌های اصلی کشور و منطقه در حوزه نساجی است و از دیرباز تاکنون این صنعت با نام یزد گره خورده و محصولات نساجی یزد در تمامی نقاط شناخته شده و زبانزد است.

با این وجود اما در طول چند دهه گذشته رفته رفته نساجی در یزد بزرگی خود را از دست داد و این صنعت با مشکلات بسیاری روبرو شد به گونه‌ای که دیگر نمی‌توانستیم نامی از قطب نساجی بودن برای یزد در نظر بگیریم چرا که بسیاری از نقاط دیگر صنعت نساجی بسیار پیشرفته تر و بزرگتری از یزد داشتند.

با این وجود طی سال‌های گذشته اقدامات خوبی در زمینه احیای این صنعت صورت گرفته که منجر به بهبود وضعیت صنعت نساجی استان یزد شد که از جمله این اقدامات می‌توان به برگزاری نمایشگاه‌های منظم نساجی، ماشین‌آلات و محصولات آن اشاره کرد.

از جمله این نمایشگاه‌ها، برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی ماشین آلات و محصولات صنعت نساجی و پوشاک استان یزد است که با حضور استاندار و جمعی از مسئولان به بهره‌برداری رسید.

در این نمایشگاه فعالان عرصه صنعت نساجی و پوشاک استان یزد و برخی نقاط کشور به عرضه جدیدترین دستاوردها و تولیدات خود در این صنعت پرداختند.

انتهای پیام/781

دیگر خبرها

  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود
  • برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نساجی یزد
  • هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی
  • رسیدگی رئیس قوه قضائیه به وضعیت ماشین آلات دپو شده در گمرک
  • ساواک چطور «شیخ احمد کافی» را حذف کرد؟
  • آمادگی برای مدیریت بارندگی در اهواز
  • خرید ماشین‌آلات برای شهرداری‌، نیازمند تخصیص اعتبار است